- Hoşgeldiniz

Melikgazi Belediyesi Araç Parkurunu Yeniliyor

Melikgazi Belediyesi Araç Parkurunu Yeniliyor sitemize 28 Aralık 2012 tarihinde eklenmiş ve 1.029 kişi tarafından ziyaret edilmiş.

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, günden güne büyüyen ve gelişen Melikgazi ilçesine daha etkin, verimli ve seri hizmet sunabilmek amacı ile motorize araç parkını her geçen gün yeni alınan araçlarla genişlettikler.

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, günden güne büyüyen ve gelişen Melikgazi ilçesine daha etkin, verimli ve seri hizmet sunabilmek amacı ile motorize araç parkını her geçen gün yeni alınan araçlarla genişlettiklerini söyledi.

        Başkan Büyükkılıç, yaz aylarında fen işleri biriminde yol ve asfalt çalışmalarında hizmet verecek, kış aylarında ise kamyona monte edilen aletlerle tuz serpme ve kar temizleme aracı olan 2 adet kamyon satın alındığını belirtti. Büyükkılıç, “Melikgazi ilçesi her geçen gün büyümekte ve gelişmektedir. Yaz aylarında fen işleri yapılan çalışmaların daha seri olabilmesi için araç kiralamaktadır. Belediye olarak yaz aylarında fen işleri, kış aylarında ise temizlik işleri müdürlüğünde hizmet verecek olan iki adet 6×4 hidrolik kamyon satın alındı. Bu kamyonların kasasına monte edilen ekipman ile hem tuz serpme aracı hem de ön kısımda bulunan kazıcı ile kar temizleme aracı olmaktadır. Dolayısı ile çok yönlü bir iş makinesi araç parkımıza kazandırılmıştır.” dedi

        Büyükkılıç, kar temizleme ve tuz serpme kamyonlarının yüzde 60 meyilli yollarda iş yapma özelliğine sahip olduğunu, bu nedenle özellikle bölgedeki meyilli araziye sahip Kıranardı, Hisarcık, Mimarsinan, Turan ve Subaşı gibi yerleşim yerlerinde hizmet vereceğini ifade etti. Büyükkılıç, gelişen ilçe sınırları için yeni araç ve gereç takviyesi yapılarak hizmette verimliliğin artırıldığını sözlerine ekledi. CİHAN

Sitemizdeki Benzer İçerikler

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :