- Hoşgeldiniz

Kayso, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’ne 500 Bin Liralık Katkı Verecek

Kayso, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’ne 500 Bin Liralık Katkı Verecek sitemize 20 Ocak 2013 tarihinde eklenmiş ve 1.504 kişi tarafından ziyaret edilmiş.

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, Kayseri’nin ikinci vakıf üniversitesi olan Nuh Naci Yazgan’a 2013 yılında 500 bin liralık sanayici katkısında bulunacaklarını söyledi.

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, Kayseri’nin ikinci vakıf üniversitesi olan Nuh Naci Yazgan’a 2013 yılında 500 bin liralık sanayici katkısında bulunacaklarını söyledi.

Üniversite Sanayi Araştırma İşbirliği Vakfı kapsamında Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan sanayicilerle bir araya geldi.
Kahvaltıdan önce kısa bir konuşma yapan Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar, sanayicileri üniversitelerinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Kayseri Sanayi Odası’nın üniversitemiz açısından bizde ayrı bir yeri var. Sayın Başkanımızı ilk ziyarete vardığımızda ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini söylediler. Bu hayır işlerini yaparken para önemli ama moralde çok önemli. İnsan bir yola çıkarken arkasında kimler olduğunu da bilmek istiyor. Bu yüzden ben kendilerine şahsım ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak ise, memleketimize kazandırdıkları ilim yuvasından dolayı tüm emeği geçenlere teşekkür ederek, “Buradan yetişecek kaliteli insanlar memleketimizin gelişip kalkınmasına katkı sağlayacaklar. Bu işler gönül işi, hiçbir beklenti olmadan gayretle çalışılıyor. Vatandaşlardan buralar için destek istemekte kolay bir şey değil aslında. Şahsen ben bunu yapamam. Ama ağabeylerimiz, arkadaşlarımız, hemşerilerimizin katkıları ile burasını büyük bir kampus haline getirmişler. Bundan dolayı kendilerini kutluyorum” diye konuştu.

KAYSO Başkanı Boydak, Kayseri’nin farkının hayır işlerinde toplumun tüm kesiminin bir araya gelmesi olduğunu, dolayısı ile başarının da kaçınılmaz hale geldiğini belirterek, iş dünyası olarak Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’ne ellerinden gelen katkıyı verdiklerini, bundan sonrada vermeye hazır olduklarını söyledi. Son olarak Başkan Boydak, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’ne Kayseri Sanayi Odası, Üyelerimiz ve sanayicilerin katkısı ile, 2013 yılında 500 bin TL daha maddi destek sağlayacaklarını sözlerine ekledi.
CİHAN

Sitemizdeki Benzer İçerikler

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :