- Hoşgeldiniz

Kayseri’de Ülkücü Gençlerden ‘bir Gün Değil, Her Gün Sahip Çık’ Etkinliği

Kayseri’de Ülkücü Gençlerden ‘bir Gün Değil, Her Gün Sahip Çık’ Etkinliği sitemize 28 Aralık 2012 tarihinde eklenmiş ve 1.724 kişi tarafından ziyaret edilmiş.

KAYSERİ Ülkü Ocakları üyesi bir grup genç, “Bir Gün Değil Her Gün Sahip Çık” projeleri kapsamında Garnizon Şehitliği önünde bir araya gelip, şehitler…

KAYSERİ Ülkü Ocakları üyesi bir grup genç, “Bir Gün Değil Her Gün Sahip Çık” projeleri kapsamında Garnizon Şehitliği önünde bir araya gelip, şehitler için dua etti.

Garnizon Şehitliği’nde bir araya gelen grup, önce şehitler için saygı duruşunda bulundu sonra İstiklal Marşı okudu. Ardından Ülkü Ocakları adına basın açıklamasını İsmail İnce yaptı. İnce, “Bu projeyi şehitlerimize, gazilerimize kimsesizlerimize, yaşlılarımıza, çocuklarımıza, annelerimize, öğretmenlerimize toplumun her bir bireyine yani milletimizin yarınlarına sahip çıkmak amacıyla gerçekleştiriyoruz. Yani bir gün değil her gün sahip çık diyoruz. İlk olarak da bu kutsal vatan toprakları için can vermiş olan şehitlerimizi, bir gün değil her gün minnet, rahmet ve şükranla anıyoruz” dedi.

Yapılan basın açıklamasının ardından grup, şehit mezarlarına kırmızı karanfil bırakıp, hep birlikte dua etti.

CZ(OE/AK)

KAYSERİ'DE ÜLKÜCÜ GENÇLERDEN ‘BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN SAHİP ÇIK' ETKİNLİĞİ

KAYSERİ'DE ÜLKÜCÜ GENÇLERDEN ‘BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN SAHİP ÇIK' ETKİNLİĞİ

KAYSERİ'DE ÜLKÜCÜ GENÇLERDEN ‘BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN SAHİP ÇIK' ETKİNLİĞİ

Sitemizdeki Benzer İçerikler

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler : ,